По повод недела на детето Печати
четврток, 06 октомври 2016 11:35

По повод недела на детето ЈОУ "Библиотека Феткин" имаше посета на децата од Основните училишта Страшо Пинџур, Тоде-Хаџи Тефов и Димката Ангелов Габерот во период од 03 до 05 Септември

PA040001

 

PA050009

PA050013

PA050004

PA050008

 

 

Последно освежено на четврток, 06 октомври 2016 11:54