Библио-Бум: Промоција на друштвени игри во библиотеката „ФЕТКИН“ Печати
вторник, 16 јули 2019 11:31

Во просториите на библиотека „ФЕТКИН“ продолжува имплементацијата и промоција на друштвени игри Библио-Бум. На следните фотографии можете да погледнете за активностите од оваа промоција.

 66653625 2540307466032966 4327946601814294528 o

67223043 2540307059366340 5487843305108537344 o

66629994 2540307362699643 3537015313260347392 o

 

66371784 2540306276033085 2278563696231841792 o

66690209 2540306799366366 5591390005927870464 o

66692102 2540306302699749 1668980684422643712 o

66720146 2540312156032497 8457602023930462208 o

66786942 2540310869365959 6226565220320411648 o

66790095 2540307136032999 3281418090033709056 o

66832475 2540307209366325 3052481983671173120 o

66834397 2540306936033019 4356685533661888512 o

Последно освежено на среда, 24 јули 2019 12:04