Известување - ЈОУ Библиотека „Феткин“ – Кавадарци Печати
среда, 25 март 2020 12:29

Почитувани,

Врз основа на мерките и активностите за превенција од ширење на болеста COVID-19 донесени на 25 седница на Владата на РСМ одржана на 21. 03. 2020 година ЈОУ Библиотека „Феткин“ – Кавадарци

НЕМА ДА РАБОТИ ДОДЕКА ТРАЕ ВОНРЕДНАТА СОСТОЈБА