Промоција на романот „ДРУГАТА МАРТА“ од Горјан Петревски Печати
петок, 27 септември 2019 16:46

На 27 Септември 2019 г. во просториите на библиотеката „ФЕТКИН“, се одржа промоција на романот „ДРУГАТА МАРТА“ продолжение на познатиот роман „МАРТА“ од Горјан Петревски.

71675527 2687567654640279 850264565236105216 o

71303610 2687567867973591 229791878596263936 o

 

71253486 2687566471307064 2494232244890107904 n

72189758 2687568017973576 7609713580631392256 o

71098140 2687568331306878 1097818504423276544 o

71081510 2687567607973617 4911931531229921280 o